Regisztráció

Kérjük, hogy olvasd el a regisztrációval és a felmérő azonosítóval kapcsolatos fontos információkat a regisztrációs űrlap alatt!
Ha ezt megteszed, akkor elkerülöd a későbbi hiánypótlásra vonatkozó levelezgetést és időt takarítasz meg!

Fontos megjegyzés: a regisztrált felhasználók a Monitoring Központ többi adatbázisába is tudnak adatokat feltölteni. 

Felhasználói név
Jelszó
Jelszó mégerősítése
Vezetéknév
Keresztnév
Ország
Település
E-mail cím
Üzenet
Használhatod pl. felmérő azonosító kérésére (cím és telefonszám megadásával). További információ lent olvasható!
Biztonsági kód

 

  • Ezen az oldalon regisztrálhatsz adatbázisunkba. A mezők kitöltése és a [Küldés] gombra kattintás után a regisztráció megerősítésére szolgáló üzenetet küldünk a megadott e-mail címre. Nézd meg a megadott e-mail fiókodban a spam mappát is, mert előfordulhat, hogy ott landolt az üzenet! 
  • A felhasználói név csak ékezet nélküli kis és nagybetűket, számot, pontot és aláhúzást tartalmazhat!
  • Ha van rá lehetőséged, akkor ne freemail.hucitromail.hu vagy chello.hu végződésű e-mail címmel regisztrálj!
  • Belépni csak azután tudsz majd, ha a regisztrációt megerősítetted! Amennyiben az MME Monitoring Központ valamelyik másik adatbázisában korábban már regisztráltál, akkor itt nem kell ezt újra megtenned, mert az ott megadott felhasználói névvel és jelszóval beléphetsz a MAP adatbázisba is! 
  • A regisztráció után csak akkor tudsz saját adatokat feltölteni, ha a Monitoring Központ munkatársai már hozzárendelték regisztrációdhoz a felmérő azonosítót*. Ez hétköznap egy napon belül megtörténik, hétvégén előfordulhat, hogy később.
  • *A felmérő azonosító egy szám, ami a felmérők egyedi azonosítására szolgál. Például, ha van 3 Gipsz Jakab, akkor ez alapján tudjuk eldönteni, hogy melyikük adatáról van szó.
  • Ha még nem rendelkezel felmérő azonosítóval, de szeretnél, akkor kérjük, hogy ezt az Üzenet mezőben vagy a map@mme.hu címre küldött e-mail üzenetben jelezd, s add meg lakcímed vagy postai címed, telefonszámod, s néhány sorban írd le, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel a madármegfigyelés terén, korábban részt vettél-e madárszámlálási programokban.
  • Kérjük, hogy az adatbázissal kapcsolatban felmerülő problémákkal és kérdésekkel fordulj munkatársainkhoz, a map@mme.hu e-mail címen!