Regisztráció

Kérjük, hogy olvasd el a regisztrációval és a felmérő azonosítóval kapcsolatos fontos információkat a regisztrációs űrlap alatt!
Ha ezt megteszed, akkor elkerülöd a későbbi hiánypótlásra vonatkozó levelezgetést és időt takarítasz meg!

Fontos megjegyzés: a regisztrált felhasználók a Monitoring Központ többi adatbázisába is tudnak adatokat feltölteni. 

Felhasználói név
Jelszó
Jelszó mégerősítése
Vezetéknév
Keresztnév
Ország
Település
E-mail cím
Üzenet
Használhatod pl. felmérő azonosító kérésére (cím és telefonszám megadásával). További információ lent olvasható!
Biztonsági kód

 

  • Ezen az oldalon regisztrálhatsz adatbázisunkba. A mezők kitöltése és a [Küldés] gombra kattintás után a regisztráció megerősítésére szolgáló üzenetet küldünk a megadott e-mail címre. Nézd meg a megadott e-mail fiókodban a spam mappát is, mert előfordulhat, hogy ott landolt az üzenet! 
  • Kérjük, hogy az MME Monitoring Központ adatbázisaiba történő regisztráció során a valós nevét adja meg! A feltételezhetően becenevet vagy álnevet használók adatait az adminisztrátorok felszólítás nélkül törlik.
  • Amennyiben Ön az általunk üzemeltetett honlapokon kitölti a regisztrációs űrlapunkat, ennek során személyes adatait részünkre átadja. Adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen adott adatain és azok kezeléséhez való hozzájárulásán alapul. Az MME Monitoring Központ az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az MME Adatkezelési tájékoztatójában leírtak szerint jár el.
  • A felhasználói név csak ékezet nélküli kis és nagybetűket, számot és aláhúzást tartalmazhat!
  • Ha van rá lehetőséged, akkor ne freemail.hucitromail.hu vagy chello.hu végződésű e-mail címmel regisztrálj!
  • Belépni csak azután tudsz majd, ha a regisztrációt megerősítetted! Amennyiben az MME Monitoring Központ valamelyik másik adatbázisában korábban már regisztráltál, akkor itt nem kell ezt újra megtenned, mert az ott megadott felhasználói névvel és jelszóval beléphetsz a MAP adatbázisba is! 
  • A regisztráció után csak akkor tudsz saját adatokat feltölteni, ha a Monitoring Központ munkatársai már hozzárendelték regisztrációdhoz a felmérő azonosítót*. Ez hétköznap egy napon belül megtörténik, hétvégén előfordulhat, hogy később.
  • *A felmérő azonosító egy szám, ami a felmérők egyedi azonosítására szolgál. Például, ha van 3 Gipsz Jakab, akkor ez alapján tudjuk eldönteni, hogy melyikük adatáról van szó.
  • Ha még nem rendelkezel felmérő azonosítóval, de szeretnél, akkor kérjük, hogy ezt az Üzenet mezőben vagy a map@mme.hu címre küldött e-mail üzenetben jelezd, s add meg lakcímed vagy postai címed, telefonszámod, s néhány sorban írd le, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel a madármegfigyelés terén, korábban részt vettél-e madárszámlálási programokban.
  • Kérjük, hogy az adatbázissal kapcsolatban felmerülő problémákkal és kérdésekkel fordulj munkatársainkhoz, a map@mme.hu e-mail címen!